Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.

Op 12 Februari hebben we een wandeling voor al onze pups in hun geboorte dorp georganiseerd. Daar kwamen maar liefst 8 pups met hun eigenaren. Na de persoonlijke begroeting van Aisha door middel van een uitgebreide snuffel partij en een aantal moederlijke bemoeienissen was het al gauw één grote speelfestijn in de tuin. We waren verbaasd over de herkenning van Aisha en de pups onderling en van de pups naar ons toe. Na de koffie zijn we een lange boswandeling gaan maken, wat een happening!!! 8 pups en onze 4 Rhodesians tezamen! 

Onderweg kruiste een tiental everzwijnen ons pad, zo plots dat zelfs de professionele fotografen onder ons te verbouwereerd waren om een foto te trekken. We stonden erbij en keken ernaar. 

Na de wandeling een heerlijke warme douche voor alle honden om vervolgens in de tuin nog even door te spelen. 

Ondertussen waren wij toe aan zelfgemaakte pizza's, soep en de drankjes. Zo was het een super geslaagde dag. Dat gaan we zeker nog een keer doen, ook voor de pups en eigenaren die er niet bij konden zijn.