Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.

 

Deze week hebben de eerste pups het nest verlaten. Rio is bij een familie die al een Ridgeback hebben. Wat een feest voor beide honden. Het eerste samenzijn is super verlopen en Charlie, de eerste RR wilde in het begin niet eens meer uit wandelen zonder haar nieuwe vriendje. Ze gaan super samen! Iets wat Rio van zijn beide ouders heeft is dat hij gek op water is en zelfs tot twee keer toe in het zwembad sprong. (zie foto van de natte Rio). Wat een pret.

 We hebben Magnus (met de rug naar de camera), uit het eerste nest op bezoek gehad. Wat een fantastisch mooie hond is dat geworden! Het weerzien met Aisha was heel leuk en hij kon het heel goed met Lee vinden. Magnus heeft er een vriendinnetje uit het tweede nest bij en het klikte meteen. De autorit naar huis is goed verlopen en eenmaal thuis lijkt het of ze al tijden samenleven. 


Nadat we erachter kwamen dat Rio (Billy) een waterrat is, blijkt nu ook Rockstar er gek op is. Zelfs in een bakje gaat hij tekeer! Alle honden die nu geplaatst zijn hebben een andere hond waar ze mee samenleven. De match is super met alle andere honden, het zijn meteen vanaf het begin allemaal dikke maatjes.

We hebben de fotoboekjes per pup weer bijgewerkt met nieuwe foto's, de verschillen onderling worden goed zichtbaar.

 

De weide wereld in. 

Behalve dat er nog een boel prachtige foto's komen van de pups, kunnen we melden dat alle pups de weide wereld zijn ingestapt. Zowel in Belgie als naar het buitenland zijn er families die gaan samenleven met een prachtige Rhodesian Ridgeback. 

 

 

Met speciale dank aan alle families die met een zoon of dochter van Aisha en Jay gaan samenleven en om niet te vergeten een zeer groot compliment aan Serena, Santino, Vita en Nancy, die de afgelopen maanden zich dag en nacht hebben ingezet om de pups de allerbeste start van hun leven te kunnen geven. CHAPEAU!!!