Natuurlijk goed voeden

U bepaald zelf wat uw hond eet, hij kan zelf immers niet kiezen. Daarom is het belangrijk om een gebalanceerde voeding te geven zodat uw hond een gezonder en vitaler leven heeft. Uit studies en onderzoeken blijkt dat een groot deel van kwalen, ziekten en afwijkingen door verkeerde voeding komen. Let op! Veel diervoeder producenten schrijven dat ze op natuurlijke basis zijn maar bij het lezen van de ingrediënten lijst en samenstelling daarvan kun je zien of dat werkelijk zo is. Bij een onderzoek in verschillende dierenzaken hebben we meer dan 50 verschillende merken hondenvoer in ons handen gehad en de etiketten bestudeerd op ingrediënten en samenstelling. Daarbij was er niet één die echt natuurlijk bleek, allemaal beschrijvingen die als je ze aandachtig leest toch additieven, kleurstoffen, E-nummers of vulmiddelen blijken te bevatten. Het beste is nog steeds de meest natuurlijke voeding. BARF (met de juiste hoeveelheid natuurlijke supplementen ) is één van de manieren die natuurlijk voeden van de hond het dichtste benaderd. Als u, om welke reden dan ook, geen BARF kan of wilt voeren (bijv. vergeten te ontdooien, op vakantie met de hond) en toch voor een natuurlijke gebalanceerde voeding wilt, dan is er een fabrikant die een zeer goed alternatief maakt op basis van puur natuurlijke ingrediënten. Dit droogvoer is licht verteerbaar en de voedingsstoffen worden zeer goed in het lichaam van het dier opgenomen. Koud geperst droogvoer met alléén natuurlijke ingrediënten. Ontwikkeld door een team van deskundige voeding specialisten en dier geneeskundigen. Kijk op: www.naturavetal.be of www.naturavetal.nl

Wekelijks tips en details over voeding voor uw hond of kat op:


Nu in Belgie en Nederland verkrijgbaar en razendsnel bij u thuis geleverd (binnen 24 uur met 'realtime' aflever bevestiging). 

Voor vrijblijvend advies of vragen over deze puur natuurlijke diervoeding van NATURAVETAL neem contact op via mail: info@naturavetal.be ,  info@naturavetal.nl of bel met Nancy +32 (0) 492 310 922  (België) of +31 6 574 90 90 3 (Nederland)

Vraag een gratis proefzakje aan via de mail. 

Vermeld uw naam, adres, hondenras en leeftijd van uw hond dan sturen wij u een proefmonster.

Voor Groot

 

en Klein

Naturavetal Seminar 2018 Osnabruck