Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.

Natuurlijk goed voeden

U bepaald zelf wat uw hond eet, hij kan zelf immers niet kiezen. Daarom is het belangrijk om een gebalanceerde voeding te geven zodat uw hond een gezonder en vitaler leven heeft. Uit studies en onderzoeken blijkt dat een groot deel van kwalen, ziekten en afwijkingen door verkeerde voeding komen. Let op! Veel diervoeder producenten schrijven dat ze op natuurlijke basis zijn maar bij het lezen van de ingrediënten lijst en samenstelling daarvan kun je zien of dat werkelijk zo is. Bij een onderzoek naar hondenvoeding hebben we meer dan 50 verschillende merken in ons handen gehad en de etiketten bestudeerd en geanalyseerd op ingrediënten, samenstelling en bereidingswijze. Daarbij was er niet één die echt natuurlijk bleek, allemaal beschrijvingen die als je ze aandachtig leest toch additieven, kleurstoffen, E-nummers of vulmiddelen blijken te bevatten of een manier van bereiden hebben waarbij essentiële voedingstoffen verloren gaan. De voorkeur is de meest natuurlijke voeding. BARF (met de juiste aandeel dierlijke eiwitten, groente, vezels, mineralen en vitaminen) is één van de manieren die natuurlijk voeden van de hond het dichtste benaderd. Als u, om welke reden dan ook, geen BARF kan of wilt voeren (bijv. vergeten te ontdooien, op vakantie met de hond, etc.) en toch voor een natuurlijke gebalanceerde voeding wilt, dan is er een fabrikant die een zeer goed alternatief van droog en nat voeding samengesteld met alleen puur natuurlijke ingrediënten. Droogvoeding is koud geperst en licht verteerbaar. De voedingsstoffen worden zeer goed opgenomen omdat alle ingrediënten in hun natuurlijke vorm beschikbaar blijven. Koud geperst droogvoer met alléén natuurlijke ingrediënten. Onze nat voeding is samengesteld met alleen hoogwaardige kwaliteit ingrediënten en op lage temperatuur gegaard. Ontwikkeld door een team van deskundige voeding-specialisten en diergeneeskundigen. 

Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen.Kijk op: www.naturavetal.be of www.naturavetal.nl

Veel tips en details over voeding voor uw hond of kat op:


Nu in Belgie en Nederland verkrijgbaar en razendsnel bij u thuis geleverd (binnen 24 uur met 'realtime' aflever bevestiging). 

Vraag een gratis proefzakje aan via de mail. 

Vermeld uw naam, adres, hondenras en leeftijd van uw hond dan sturen wij u een proefmonster.

Voor Groot

 

en Klein

Naturavetal Seminar 2018 Osnabruck