Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.

T/M Dinsdag 15 Mei

Het is  tijd om nieuws te brengen over de honden. Het is afgelopen dagen heel druk met bezoek geweest en er is veel gebeurd. Behalve dat de pups behoorlijk groot zijn geworden, zijn ze ook ver in hun ontwikkeling. De DNA afname is gebeurt om de stambomen te maken. De hondjes zijn allemaal gechipt om het paspoort aan te kunnen maken en last but not least: allemaal getiterd. We werken volgens de richtlijnen van de WSAVA (Wereld organisatie van dierenartsen betreffende kleine huisdieren). Daarbij wordt er door middel van een druppel bloed af te nemen de waardes van de antilichamen bepaald. Alle hondjes hadden goede waardes om direct te kunnen vaccineren. Ook Sint Hubert heeft in hun laatste nieuwsbrief van maart 2018 ook laten weten dat titer bepaling officieel aanvaard is. Alle hondjes zijn gevaccineerd. Over een maand wordt deze titer bepaling herhaal om te controleren of de vaccinaties goed zijn aangeslagen. 

We hebben veel bezoeken gehad uit alle windstreken. De familie van Jay en van de vader van Aisha wilde dolgraag de pups komen bezoeken. Iedereen is super enthousiast om te zien wat voor prachtige pups het zijn.

We hebben wat te knabbelen gekregen, goed voor onze tandjes!Vandaag hebben we ook standfoto's gemaakt. Het heeft even wat voeten in aarde gehad en er moesten wat trucjes aan te pas komen.

 

RISE JAY AT SUNSHINE LODGE

                                                       REBEL JAY AT SUNSHINE LODGE

                                                    RAINBOW JAY AT SUNSHINE LODGE

ROCKSTAR JAY AT SUNSHINE LODGE

ROXY JAY AT SUNSHINE LODGE

RIO JAY AT SUNSHINE LODGE

ROMA JAY AT SUNSHINE LODGE