Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.


Wij hebben ons gespecialiseerd in gezonde diervoeding, verzorging, supplementen en snacks in combinatie met  advies op basis van natuurlijke diergeneeskunde met een holistische benadering waar natuurgeneeskunde en reguliere diergeneeskunde leiden tot gezondheid en vitaliteit van uw hond of kat.

Wij zijn een familie met drie kinderen; Serena, Santino en Vita en leven samen met twee Rhodesian Ridgebacks; Aisha en haar zoon, Rise (livernose). Wij wonen vandaag de dag in het groene hart van Nederland. 

Uit liefde en passie voor dit ras hebben we, in 2016, besloten om met Aisha te gaan fokken. Na zorgvuldig onderzoek en diverse medische controles, vereiste gezondheidstesten met goede resultaten, lidmaatschappen en benodigde show uitslagen zijn we helemaal op orde en regel om te fokken volgens de Belgische Rhodesian Ridgeback Club en Sint Hubertus. Onze "kennel" is in huiselijke sfeer en gericht op de volle aandacht voor het samenleven met de hond.

In 2016 zijn er 13 pups, zonder complicaties, geboren. Kijk voor het gehele verloop van zwangerschap, opgroeien, vertrek en weerzien van dit nest op de DE OUDERS2 Mei t/m 10 Juli11 t/m 23 Juli24 Juli t/m 6 AugVanaf 7 AugDe Pups, Half jaar later en Wandeling. Boordevol foto's, video's en beschrijving van dag tot dag wat er bij ons gebeurt. Wij hebben "open keuken" en laten graag alles zien hoe we met de honden omgaan en de pups zo'n best mogelijke start geven.

Met vriendelijke groeten, Nancy en Raphael Schaufeli