Nu verschenen in het Nederlands "De Ridgeback Onthuld ..." naar het originele boek    "The Ridgeback Revealed" geschreven door Timmy U. Ralfe vertaald door Nancy Schaufeli.

Wij zijn een familie met jonge kinderen; Serena, Santino en Vita en leven allen samen met vier Rhodesian Ridgebacks; Lee (Reu 10 jaar), Aisha (Teef 4,5 jaar) en Zaina (Teef 4,5 jaar) en Jay (Reu 1,5 jaar). Wij wonen in de bosrijke Belgische Ardennen tegen de Franse grens. 

Na zorgvuldig onderzoek en diverse medische controles, vereiste gezondheidstesten met goede resultaten, lidmaatschappen en benodigde show uitslagen zijn we helemaal op orde en regel om te fokken volgens de Belgische Rhodesian Ridgeback Club en Sint Hubertus. Uit liefde en passie voor dit ras hebben we besloten om Aisha te laten dekken. Onze kennel is in huiselijke sfeer en gericht op de volle aandacht voor de hond en zijn sociale omgeving. 

Op 9 Juni 2016 zijn er 13 pups, zonder complicaties, geboren. Kijk voor het gehele verloop van zwangerschap, opgroeien, vertrek en weerzien van dit nest op de DE OUDERS,   2 Mei t/m 10 Juli,  11 t/m 23 Juli ,  24 Juli t/m 6 Aug,  Vanaf 7 AugDe PupsHalf jaar later en Wandeling. Boordevol foto's, video's en beschrijving van dag tot dag wat er bij ons gebeurt. Wij hebben Open keuken en laten daardoor alles zien, geen geheimen dus.

Er een nestje met zeven pups geboren (eind maart) meer nieuws hierover is te vinden onder Nestje 2018 . Er is een inschrijflijst voor het toekomstige nest geopend, voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ons ook een mail sturen zodat we u persoonlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen (u ontvangt geen nieuwsbrieven en uw mail adres wordt niet aan derden verspreid).

Ons beleid is erop gericht om gezonde en evenwichtige nakomelingen te verzorgen. Hierbij staat het vriendelijke en familiaire karakter van de pups voorop. Het opgroeien in onze huiselijke kring is daar uitermate geschikt voor o.a. de socialisatie van de pups. De gebalanceerde BARF voeding die we geven gedurende het opgroeien bij ons, staat garant voor de beste start. In het belang van de pup en zijn toekomstige thuis is het onze taak u zo goed en volledig mogelijk te adviseren, informeren en te assisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sunshine Lodge is ingeschreven bij de KMSH/ SRSH en lid van de BRRC.

Met vriendelijke groeten, Nancy Schaufeli